Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Uffe og Inge Fast, d. 07-11-2009
Kære Lone
Den var vel nok flot Uffes Kage, og vores gæster sad med stoppede maver efter kaffen, de nød den og den smagte godt, vi kan se dú har hørt fra Stockholm, der skal vi op til nytår, kan kagen fryses, for så vil jeg fryse et stykke af resten og tage med detop.
Mange hilsner fra Uffe og Inge Fast
E-mail:
Skrevet af Jörn Crichton, d. 06-11-2009
Hej, dette er Inges bror som bor i Stockholm, jeg hörte om din kage til min svåger Uffe, men du har nok ikke nået at få den ind her. Ser frem imod at se den.Med venlig hilsen Jörn Crichton
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af camilla, d. 10-10-2009
Hej =)

SIkke en flot side du har, hvor er du dygtig. mine veninder og jeg er ved at lave vores egen kagebog med billeder og opskrifter. bogen skal kun bruges privat. må vi låne dine billeder som inspiration i vores bog?
hilsen camilla
E-mail:
Skrevet af Karin og Lone, d. 16-09-2009
Hej Lone ! Tak for kaffe og kage til Tupperwarearr. igår. Vi er klar igen næste gang du byder på kage (også selvom det skulle blive en reste-kage - det kunne man nemlig hverken se eller smage) Knus fra Karin og Lone
Skrevet af Putte, d. 24-08-2009
Hej Lone

Sikke en fantastisk dejlig side du har, du har virkelig givet mig en masse inspiration! Især din tøse-pige-kage (din fødselsdagskage) med lyserøde striber ned af kanten synes jeg er sindsygt flot!

Jeg skal lave en med samme indhold på onsdag, dog blir den nok ikke lige så flot som DIN!

Tak =)
E-mail:
Skrevet af Lene, d. 05-07-2009
Hej Lone... Jeg er til stadighed vildt imporneret over din formåen! Jeg nyder virkligt, at klikke ind på din side en gang i mellem og nærstudere detaljerne, men ulmpen er jo bare, at jeg bli'r så pokkers lækersulten. Jeg kan se, du har haft et travlt forår ;O) Knus fra kusinen og hils familien, - Lene
E-mail:
Skrevet af karina, d. 17-06-2009
Hej.. Har set kagerne på din hjemmeside, og er vildt imponeret!! Og vil egentlig høre dig, om du har nogen ideer til en sjov kage til min datters 1 års fødselsdag... Du må meget gerne skrive tilbage til min mail, og evt. sende billeder med, hvis du nogen ideer har!! Mvh Karina
E-mail:
Skrevet af sofie obel, d. 14-06-2009
hej lone tak for kagen den smagte rigtig godt og er godt lavet.
Min mor og far overraskede mig - jeg troede de havde bestilt en kagekone men så fik jeg din kage istedet det var 100 gange bedre.
knus sofie O
E-mail:
Skrevet af Jannie Wallentin Ustrup, d. 10-06-2009
Hej Lone :-)
Jeg har en datter der bliver 4 år d 30 juli, og jeg er på udkig efter en rigtig prinsesse kage. Da hun elsker prinsesser! :-) hvad koster sådan en kage?. . . Hilsen Jannie
E-mail:
Skrevet af Lone - nærmeste kollega, d. 08-06-2009
Hej Lone
Hvor er du smidig. Kagen var egentlig til min fødselsdag, men jeg blev syg og kagen blev brugt til mit barnebarn, der blev 6 år, 5 dage efter min fødselsdag.
Tusind tak for det.
Skrevet af Carsten, d. 03-06-2009
Hej Lone

Endnu engang 1000 tak for den fantastisk flotte golf-kage, som du jo heldigvis selv oplevede, at alle var dybt imponenrede over. Og tak for at du ville ofre de mange timer på "projektet".
Ka' være at Tiger'en fører sig frem, men jeg er sikker på, at han er grøn af misundelse over, at det ikke er ham, der ligger 120% koncentreret på vej til en Albatros.

Kærligste hilsner fra Carsten
E-mail:
Skrevet af trine, d. 11-05-2009
Kære Lone! Tak for en fantastisk flot kage til Mads konfirmation! Den var mega flot og så smagte den dejligt! Den var genstand for mange beundrende blikke! Og der blev spist rigtig godt af den! Mads syntes den var helt fantastisk! :-)
Hilsen Trine
E-mail:
Skrevet af charlotte Carstensen Obel, d. 11-05-2009
Hej Lone
Jeg har lige været inde og se de sidste kager du har lavet til konfirmationer - hold op hvor er jeg imponeret - de er super flotte.
knus Charlotte
E-mail:
Skrevet af Albert, d. 28-03-2009
hej lone jeg håber vi ses til næste pinse fordi jeg savner dig og dine gode kager.
hilsen Albert bue fra syden af.
E-mail:
Skrevet af Ulla L. Pedersen, d. 18-03-2009
Hej Lone
Fandt tilfældigt din hjemmeside, har surfet lidt rundt blandt dine meget flotte kager og lægger lige en lilel hilsen inden jeg forlader siden igen.
Fortsat held og lykke med kagebagning og dekorationen.
E-mail:
Hjemmeside:

Nyeste kommentarer

16.09 | 10:39

hvor meget koster en kage der minder om denne?

...
30.07 | 12:37

min datter fylder 6år d 8/9 og jeg vil meget gerne ha lavet en my little pony kage til hende. Hvad vil den ca koste og hvor bor du hvis den skal hentes

...
25.04 | 22:55

Hej. Laver du kun kager til dine venner, eller kan andre også bestille en kage:)

...
15.03 | 19:20

Hej.
Hvor i landet bor du henne? Og hvad koster dine kager

...
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE