Fotoalbum

Kagen som Emilie blev overrasket med da hun fyldte 6 år i marts 2007. Et af mine første eksperimenter :-). Chokoladekage overtrukket med marcipan.

Fødselsdagslagkage til kollegaerne juni 2007. Abrokoslagkage pyntet med glasur og marcipan.

Afslutning i skovbørnehaven juni 2007. Grøn kage overtrukket med nougat og pyntet med marcipan.

Julemandsdekoration tegnet med chokolade og fyldt ud med glasur. Skulle lige øve mig inden den store lagkage skulle laves ;-)

...som man kan se dekorationen til her.

Den færdige kage til min mands 40 års fødselsdag februar 2008. Han er til Skanderborg Festival hvert år - så han skulle selvfølgelig ha´en FestiWalther ;-) Der var mere end rigeligt til 75 personer. Beklager billedkvaliteten - det er taget med mobiltlf, den skulle være en overraskelse og han var frygtelig nysgerrig...:-). Abrikoslagkage overtrukket med marcipan.

Marts 2008. Så skulle en kollegas mand overraskes med en kage. Han ønskede sig en Harley så det skulle selvfølgelig være motivet. Håber han blev glad:-). Abrikoslagkage overtrukket med marcipan. Ca. 60 pers.

20.03.08. Emilie er ikke så meget for flødeskum, så hun havde bestillt en drømmekage til sin fødselsdag. I år skulle motivet være en lyserød Diddlina. Overstukket med marcipan.

...og endnu en Diddlina, der skal med i skole. Drømmekage overtrukket med fondant.

23.03.08. Abrikoslagkage overtrukket med marcipan til påskefrokosten.

Afslutning lilleput/puslinge til fælles kagebord. Drømmekage overtrukket med fondant.

26.04.08. En kollegas søn fylder 30 og skal overraskes med en kage. Han er basket-træner, derfor motivet - håber han synes om den :-) Abrikoslagkage overtrukket med marcipan. Ca. 35 pers.

01.05.08. Kagen som en kollegas datter blev overrasket med til sin konfirmation. Hun er vild med disney og har tjek på stil og design - den gennemgående farve var orange, og det skulle det jo så også være på kagen. Spændt på at høre, hvad hun sagde til den.... Abrikoslagkage smurt op med smørcreme og overtrukket med fondant. Ca 50 pers.

03.05.08. Kage hører med til familiecamping. Drømmekagebunde med chokoladesmørcreme overtrukket med fondant.

11.05.08. Den ene kage til familiefrokosten, hvor pinsesolen dansede ;-) Abrikoslagkage smurt op med smørcreme og overtrukket med marcipan.

...og den anden kage med en pinselilje. Nougatcreme mellem "Grøn kage" bunde smurt op med nougat. Overtrukket med fondant.

14.05.08. Møde i forældrerådet i 0A - denne gang hos mig, og så må der kage til...;-) Grøn kage med ckokoladesmørcreme overtrukket med fondant.

26.05.08. Min nærmeste kollega fyldte år, så derfor fik hun denne lille pakkekage til 2 personer. Grøn kage med nougatcreme. Overtræk er en blanding af marcipan og fondant - sløjfen er fondant.

Resterne fra pakkekagen blev til denne lille sag. Som min datter konstaterede: "Det ligner et kagestykke" - Altid rart at det ligner det det er ;-)

07.06.08. Emilies klassekammerat havde set min campingkage, og sådan en ville hun gerne have med til familie-komsammen. Det skulle være med orange og gule blomster. Lysegrønne blomster sneg sig med, så det blev rigtig sommerligt :-) Drømmekage bunde med chokoladesmørcreme. Overtræk og pynt af fondant.

07.06.08. Havde (selvfølgelig) fået lavet alt for mange blomster, så jeg lavede en gang lyse muffins (efter kagekonens opskrift) tilsat chokoladestykker. Emilie drog stolt afsted med disse 4 til tøsehyggeaften hos underboen og hendes kat...

13.06.08. Sommer grill-fest for 0A. Drømmekage med "drømmen" i bunden. Overtræk og pynt i fondant.

17.06.08. Så blev det min tur til at have fødselsdag (-altså først på lørdag), og til HELT selv at bestemme, hvordan kagen skulle se ud. Det blev til denne "tøse-pige-kage" som jeg havde med på arbejdet i dag. Lyse lagkagebunde og en chokolagekagebund med toblerone-creme og bær-symfoni-mousse. Smurt op med chokoladesmørcreme og overtrukket med fondant. Roserne er lavet i tylose-fondant. ca. 40 pers.

...og sådan så den ud indeni. - Nåede lige at tage et billede, inden det sidste blev spist :-)

22.06.08 Hængerøvsbuksebag til Mikkel. Har øvet sig længe på at være teenager, så når man bliver 13 og "rigtig" teenager - og går med hængerøv, skulle det selvfølgelig være denne kage :-). Drømmekagebunde med toblerone-creme og hindbærmousse, bagdelen er chokoladekage. Det hele er smurt op med chokoladesmørcreme. Overtræk og pynt er fondant. Ca. 25 pers.

....og sådan ser den ud, når den er halvt spist ;-)

28.06.08 Min kusines datter er blevet student og får derfor den store hue som gave. Chokoladekage med chokoladesmørcreme og hindbærtrøffel. Den lille er til en anden studine istedet for en blomst. Lyse bunde med samme fyld. Den store er til ca. 20 pers. og den lille til 7 pers.

01.07.08 Mikkel bliver 13 år og skal fejre dagen på fodboldskole med denne kage. Drømmekage med "drømmen" i bunden smurt op med smørcreme og overtræk i fondant. Motivet lavet i run-out og kanten er royal icing.

02.08.08. Fødselsdagskage til kollegas søn, der fylder 18 år i dag. Er vist en smule glad for piger - derfor motivet :-) Drømmekagebunde med toblerone-creme og hindbærmousse. Smurt op med chokoladesmørcreme og overtrukket med fondant. Billedet er run-out, pynten er fondant og kanten er royal-icing. Ca. 18-20 pers.

09.08.08. Tillykke med huen Steffen!! Overraskede ham med denne kage til studenterfesten for familien. Chokoladekage med chokoladesmørcreme og hindbærtrøffel. Overtræk og pynt er fondant. Ca. 40 pers.

23.08.08. Ninna og Allan skal giftes i dag og havde ønsket en kvardratisk kage i et lag i mørkeblå og hvid med marcipanovertræk. Drømmekagebunde med hindbærmousse og tobleronecreme. Smurt op med chokoladesmørcreme og overtrukket med marcipan. Pynt er fondant. Ca 45 pers.

16.09.08. Tupperware-party for kollegaerne på jobbet. Drømmekagebunde med skildpadde-creme og hindbær-mousse. Overtræk og pynt i fondant. 30-35 pers.

16.09.08. Klassens-time kage Mikkel skal ha´med i 7b. Drømmekage med "drømmen" i bunden. Overtrukket med fondant og pynt i royal-icing.

20.10.08 Faster Yrsa fik tandpine, da hun var på besøg..... Blev tjekket af Svigermors tandlæge, som får denne kage i morgen som tak for hjælpen. Drømmekagebunde med chokoladesmørcreme og bær-symfoni-mousse. Motivet er run-out og tænderne er lavet i fondant. ca. 20 pers. Se tænderne tæt på under detaljer.

01.11.08. Tillykke med fødselsdagen Yrsa. Drømmekagebunde med tobleronecreme og hindbærmousse. Overtræk og pynt i fondant. Ca. 25-30 pers. Se roserne tæt på under detaljer.

21.11.08. Svigermor skal have kage med til malekursus. Drømmekagebunde og en chokoladebund med chokoladesmørcreme og hindbærtrøffel. Smurt op med chokoladesmørcreme. Overtræk og pynt i fondant. 18-20 pers.

02.01.09 En kollega har ønsket en discodanser-kage til niecens fødselsdag. Danseren er tegnet af fødselarens far. Man kan ikke se det på billedet, men tøj og stjerner er dustet med glimmer :) Drømmekagebunde med hindbær-mousse og toblerone-creme. Overtræk og stjerner er fondant og danseren er run-out. Godt 20 pers.

03.01.09 Dankort-kage til kollegas anden niece. Drømmekagebunde med hindbærmousse og tobleronecreme. Smurt op med chokoladesmørcreme. Overtræk og pynt i fondant. Ca 20 pers.

16.02.09 Prøvekage for at se hvordan pynten klarer en tur i fryseren. Drømmekagebunde med tobleronecreme og hindbærmousse. Overtræk og kant er fondant og motivet er run-out.

09.03.09 Kage til Olde, der inviterede hele familien på week-end-ophold i anledning af hendes 92 års fødselsdag. Drømmekagebunde med abrikos-mousse og tobleronecreme. Pynt og overtræk er fondant. Ca 25 pers. Se blomsterne tæt på under detaljer.

20.03.09. Emilie fylder år. Hun vil kun ha´drømmekage og betingelsen for, at kagen måtte være pyntet var, at det skulle være dette hus. Smurt op med lys smørcreme og overtrukket med fondant. Ca. 25. personer.

20.03.09. Bagsiden....

20.03.09. Sådan ser den ud indeni....hm er det det, man kalder byggesjusk ;)

09.04.09. Emma skulle overraskes med en kage på hendes 11 års fødselsdag. Drømmekagebunde med tobleronecreme og abricos-mousse. Overtræk er fondant og billedet er run-out. Ca 15 pers.

08.05.09. Tillykke med konfirmationen Mikkel. Ønsket var Århus Ådals hul 18 såeh...:) Mudcake smurt op med chokoladesmørcreme og overtrukket med fondant. Pynt er fondant og royal icing. 50 x 30 cm - rigeligt til 75 pers. når den serveres med softice og frisk frugt.

...og sådan tog den sig ud fra siden... Havde ikke tid/mod til at forsøge mig med at modellere en golfspiller, så han er gået i vrede ;D - hvis det ikke kan ses her, så vises det tæt på under detaljer :)

08.05.09. Og sådan ser den ud indeni. Dejlig kraftig, konfektagtig chokoladekage. Perfekt til is og frugt!

09.05.09. Tillykke med konfirmationen Christian. Drømmekagebunde med tobleronecreme og hindbærmousse. Smurt op med chokoladesmørcreme og overtrukket med fondant. Billedet er run-out. 30 pers.

09.05.09.....og endnu en kage til Christian, da der skulle være nok til 60 pers. Samme indhold og str.

09.05.09. Begge kager samtidig - det kneb med at få det hele med ;)

09.05.09. Tillykke med konfirmationen Patrick. Drømmekagebunde med chokoladesmørcreme og hindbærtrøffel. Smurt op med chokoladesmørcreme. Overtræk i fondant og motiverne er run-out. 2 x 30 pers.

09.05.09. Tillykke med konfirmationen Mads. Drømmekagebunde med tobleronecreme og abrikosmousse. Smurt op med chokoladesmørcreme og overtrukket med fondant. Motivet er run-out og tørklædet rundt om er lavet i fondant. 50 pers.

09.05.09. Når det er en Liverpool-kage skal teksten fra logoet selvfølgelig med ;)

09.05.09...og den sidste del af teksten...

10.05.09. Tillykke med konfirmationen Mads. Drømmekagebunde med tobleronecreme og hindbærmousse. Smurt op med chokoladesmørcreme. Overtræk og halstørklæde i fondant. Motivet er run-out. 42 pers.

10.05.09....og set fra den anden side...

30.05.09. Sarah fylder 6 år og skal overraskes med en prinsessekage. Chokoladekagebunde med hindbærmousse. Overtræk er marcipan iblandet lidt fondant og pynten er fondant. 20 pers.

31.05.09. Carsten tog forskud på sin 60 års fødselsdag ved den årlige pinsefrokost. Er ivrig golfspiller og blev derfor overrasket med denne kage. Drømmekagebunde med toblerone-creme og hindbærmousse. Overtræk og pynt er fondant. Græskanten er royal icing. Ca. 25 pers.

31.05.09. ...og set fra siden... Den koncentrerede golfentusiast kan ses tættere på under detaljer ;)

13.06.09 Sofie blev overrasket med denne fodbold. Chokoladekagebunde med hindbærmousse. Overtræk er fondant og græskanten i royal icing. Fodboldspilleren kan ses tæt på under detaljer. Ca 10-12 pers.

20.06.09. Gaven fra mig til mig :) Når jeg nu ikke kan få den rigtige, må jeg jo bygge den selv ;) Begge kager er mud-cake og i bilen er der chokoladesmørcreme. Det hele er smurt op med smørcreme og overtrukket og pyntet med fondant, serveret med soft-ice og frisk frugt. Rigeligt til 72 pers. Der blev "kun" spist bilen og et lille hjørne af fundamentet....

01.07.09. Mikkel blev fejret på fodboldskolen med denne kage. Drømmekage med drømmen i bunden overtrukket med fondant. Græskanten er royal icing. Ca 20-25 sultne pers. ;) De spiste rub og stub... Tillykke med fødselsdagen Mikkel.

04.07.09. Rasmus holdt 10 års fødselsdag og havde for længe siden snakket om en hængerøvskage. Mudcake overtrukket med fondant. 50 personer.

04.07.09. Set oppefra ;)

01.08.09. Nummerplademanden fejrede 50 års fødselsdag og ønskede sig en kage med nummerplader. Mud-cake med chokoladesmørcreme. Overtræk og nummerplader er fondant. 75 pers.

22.08.09. Bryllupskage til en tidligere kollegas datter. Lyse lagkagebunde og en chokoladekagebund med tobleronecreme og hindbærmousse. Overtræk i fondant og roser i tyllosefondant. Se roserne tæt på under detaljer. Topfiguren har bruden selv leveret. 60 pers.

15.09.09. Havde Tupperware-party på arbejdet og kollegaerne forventede kage. Havde ikke tiden og overskuddet, så det blev reste-bunde fra fryseren med tobleronecreme og abrikos-mousse. Overtrukket med fondant og pyntet med overskydende roser fra bryllupskagen.

10.10.09. Rød stue ville gerne ha´kage med til træf i "Kamma-klubben" ;) Det blev til denne sommerhat bestående af mud-cake overtrukket med chokoladesmørcreme og fondant. Ca 7-8 pers.

22.10.09. Klassens-time-kage til 8B. Drømmekage overtrukket med fondant. Motivet er run-out.

24.10.09. Anni og Rikke holdt 2 x 40 års fødselsdag. Mud-cake med chokoladesmørcreme overtrukket med fondant. Serveret med is og frisk frugt. Ca. 60 pers.

06.11.09. Uffe ønskede en kage lavet som et emblem med en brandmandshjelm. Mud-cake med chokoladesmørcreme. Overtræk og pynt er fondant. Ca. 30 pers.

14.11.09. Ronja er håndboldpige og fylder 18 år og skulle derfor overraskes med denne oversize håndbold :). Drømmekagebunde med tobleronecreme og abrikos-mousse overtrukket med fondant. 30 pers.

27.11.09. Desserten til Sportstrykkeriets julefrokost. Mudcake med chokoladesmørcreme. Ca. 20 pers. Se nissehuerne tæt på under detaljer.

27.11.09. Anders er servicemedarbejder i Føtex, så derfor skulle han have denne bluse til sit 18 års surprise-party. Mudcake med chokoladesmørcreme. Ca 50-60 pers. serveret med is og frisk frugt.

24.12.09. Jytte fylder 70 år i dag og fik denne kage. Drømmekagebunde med hindbærmousse og tobleronecreme, smurt op med chokoladesmørcreme. Overtræk og pynt er fondant. Ca. 2o pers. Se boller og kringle tæt på under detaljer.

08.01.10. Jacobs Far fejrede fødselsdag og blev overrasket med en kopi af sit sommerhus. Drømmekagebunde med toblerone-creme og abrikosmousse. Smurt op med chokoladesmørcreme. Overtræk og pynt er fondant. Ca. 25 pers.

08.01.10. -og fra den anden side...

08.01.10. - og bagsiden...

08.01.10. - og til sidst lige forfra.

06.03.10. Dean fejrede........30 års ;-) fødselsdag. Drømmekagebunde med tobleronecreme og abrikos-mousse, smurt op med chokoladesmørcreme. Pynt og overtræk er fondant. Græskanten er royal icing. 40 personer. Se golfspilleren tæt på under detaljer.

18.04.10. Kage forklædt som pakke til Mikkels barnedåb. Lette chokoladekagebunde med toblerone-creme og hindbærmousse. Smurt op med chokoladesmørcreme og overtrukket med fondant. Ca 40 pers.

23.04.10. Tillykke med konfirmationen Jose. Mud-cake smurt op med chokoladesmørcreme. Overtræk og pynt er fondant. Strengene er spaghetti ;) ca. 15 pers.

02.05.10. Tillykke med konfirmationen Signe. Chokoladetærter smurt op med chokoladesmørcreme. Overtræk og pynt i fondant. Ca. 40 pers.

02.05.10. Tillykke med konfirmationen Frederikke. Ønsket var en hvid kage med røde roser. Mud-cake smurt op med chokoladesmørcreme. Overtræk og pynt er fondant. Ca 50 pers.

02.06.10. Hestekage til Amalie. Lyse lette lagkagebunde med tobleronecreme og hindbærmousse, smurt op med chokoladesmørcreme. Overtræk og pynt er fondant. 16 personer. Se hesten tæt på under detaljer ;)

04.06.10. Tillykke med jubilæet Keld :) Mud-cake smurt op med chokoladesmørcreme. Overtræk og pynt er fondant. Ca. 50 pers. Se telefonen tæt på under detaljer.

26.06.10. Tillykke med fødselsdagen Polle. Mud-cake smurt op med chokoladesmørcreme overtrukket med fondant. Teksten er royal-icing. Ca. 25 pers. Se teksten tæt på under detaljer :)

03.07.10. Berit fejrede forsinket fødselsdag med denne kage. Mudcake smurt op med chokoladesmørcreme. Overtræk og pynt er fondant. Ca 50 pers.

21.08.10. Thilde My fik Lille My til sin navngivningsfest. Lyse lagkagebunde og en chokoladekagebund med blandet bærmousse og toblerone-creme. Smurt op med chokoladesmørcreme og overtrukket med fondant. Græskant af royal icing. Blomster, bogstaver og Lille My er af fondant. Se Lille My tæt på under detaljer. Beklager billedkvaliteten, pga det fugtige vejr var den ved at smelte væk, så det gik temmelig stærkt :/

28.08.10. Calle blev overrasket med disse Liverpool-kager. Chokoladetærter smurt op med chokoladesmørcreme, overtræk og pynt af fondant. Ca. 80 pers.

28.08.10. ....og fra den anden side :) De små flammer kan ses under detaljer.

19.09.10. William bliver 2 år i dag og skal fejres med denne kage. Mud-cake smurt op med chokoladesmørcreme. Overtræk og pynt i fondant. I hjulene er der også kage. Ca. 20-25 pers.

22.09.10. I anledning af, at Viby skulle møde selveste Fck i Ekstra Bladet Cup, blev der solgt et specielfremstillet halstørklæde. Mikkel skulle ha´kage med i skole til klassens time - og så lå motivet jo lige til højrebenet ;) Drømmekage smurt op med chokoladesmørcreme overtrukket og pyntet med fondant. Ca 20 pers.

22.09.10. Viby-enden....

22.09.10. ...og Fck-enden...

22.09.10. Og de trætte spillere fik også et "tørklæde" med resultatet på efter kampen. Indholdet er det samme.

23.10.10. Gitte og Kim fejrede kobberbryllup og ønskede en kage med lilla blomster. To lyse bunde og en chokoladekagebund med hindbærmousse og tobleronecreme, smurt op med chokoladesmørcreme. Ca. 25 pers. Se blomsterne tæt på under detaljer.

04.12.10. Tillykke med sølvet Helle og Palle. 2 lyse og 1 chokoladekagebund med blandet bær-mousse og tobleronecreme. Smurt op med chokoladesmørcreme og overtrukket med fondant. Pynt ligeledes i fondant. Ca 30-35 personer.

17.12.2010. Så blev Søster også endelig gift ;) Fik denne kage som gave. Chokoladekage med chokoladesmørcreme og hindbærtrøffel og smurt op med chokoladesmørcreme. Overtræk og pynt i fondant. Ca. 30 personer. Brudeparret kan ses tæt på under detaljer.

17.12.2010 ...og set fra siden...

17.12.2010 ...og den anden side...

17.12.2010 ...og bagfra. Stort tillykke til Jer begge :)

06.04.2011. Klassens Time kage til 9.b. Drømmekage overtrukket og pyntet med fondant.

20.05.2011. Konfirmationskage til AC. Mud-cake smurt op med chokoladesmørcreme. Overtræk og pynt er fondant. Ca 20 pers.

20.05.2011 Sofus skulle nonfirmeres, men skulle ikke snydes for en kage. Mud-cake smurgt op med chokoladesmørcreme. Overtræk og pynt er fondant. Ca 28-30 pers.

22.05.2011. Sofies konfirmationskage. Lyse lagkagebunde med jordbærfromage og friske jordbær og tobleronecreme. Smurt op med chokoladesmørcreme. Overtræk og pynt er fondant. Ca 50 pers.

28.05.2011. Bibrudepar til kollegas bryllupskage. Lavet i fondant.

11.06.2011. Dorte og Michael fejrede sølvbryllup. Lyse lagkagebunde med hindbærmousse og tobleronecreme smurt op med chokoladesmørcreme. Overtræk og pynt er fondant farvet med sølvfarve. Ca 50 pers.

16.06.2011. Nancy og hendes kollega fejrede fødselsdag på jobbet. Jeg havde frie hænder, så det blev til denne æske med blomsterlåg. Lyse lagkagebunde med hindbærmousse og tobleronecreme smurt op med chokoladesmørcreme. Overtræk og blomster er fondant. Ca 30 personer.

21.06.2011. Tillykke med huen Michelle. Lyse lagkagebunde med blandet-bær-mousse og tobleronecreme. Smurt op med chokeladesmørcreme. Overtræk og pynt er fondant. Merkurstaven og knapperne er malet med sølvfarve. Ca. 6 personer

21.06.2011 ...og huen fra nakken :-)

01.07.11 Mikkel fyldte 16 år den sidste dag på fodboldskolen, så det kostede kage til trænerstaben. Drømmekage smurt op med chokoladesmørcreme og overtrukket med fondant.

01.07.11 ...og set fra den anden side :)

19.08.2011 Lions holdt fest og fik denne chokoladetærte til dessert med is og frisk frugt. Smurt op med chokoladesmørcreme. Overtræk og logo er fondant. Ca. 20 pers.

03.09.11 Jespers 50 års fødselsdagskage. Lyse lagkagebunde med hindbær-mousse og toblerone-creme. Smurt op med chokoladesmørcreme. Overtræk og pynt er fondant. Se medaljen og løbeskoene under detaljer. Ca 24 personer.

23.09.11. Tillykke med det skarpe hjørne Boesen :-) Mud-cake smurt op med chokoladesmørcreme. Overtræk og pynt er fondant og vandet er klar gele. ca 60-70 pers.

23.09.11 ... og spanden set bagfra ;-)

24.09.11. Marlene og Totte fejrede 2 x 40 års fødselsdag med denne kage. Chokoladelagkagebunde med tobleronecreme og hindbær-mousse. Smurt op med chokoladesmørcreme. Overtræk og pynt er fondant. Ca 50 pers.

24.09.11 ...og fra den anden side. Pynten kan ses tættere på under detaljer.

07.10.11. Kanokage til klassens time i 10.F. Drømmekage smurt op med chokoladesmørcreme, overtrukket og pyntet med fondant. Vandet er klar gele. Ca. 30 personer.

05.11.11. Lukas blev overrasket med denne kage til sin 4 års fødselsdag. Drømmekagebunde med tobleronecreme og hindbær-mousse, smurt op med chokoladesmørcreme. Overtræk og pynt er fondant. Ca. 28-30 personer. Se bilerne tæt på under detaljer.

07.07.12. Hue til Herlufsholmsstudent. Lyse lagkagebunde med jordbærmousse med chokoladestykker og masser af friske jordbær. Smurt op med chokoladesmørcreme. Overtræk og pynt er fondant.

07.07.12 .....og set fra den anden side: Logoet fra Herlufsholm..

12.10.12 "Den grønne kage" forklædt som træningssmølf ;-) Smurt op med chokoladesmørcreme og overtrukket med fondant. Ca 10-12 pers.

26.01.13. JC elsker ost, så derfor skulle han selvfølgelig ha´en ostekage til sin 18 års fødselsdag. Lyse lagkagebunde med lime-mousse og lemoncourd og toblerone-creme. Smurt op med chokoladesmørcreme. Overtræk og pynt er fondant. Ca. 20 personer.

20.03.2012 Emilie ønskede sig en Justin Bieberkage, så det fik hun. Én til skolen og én til håndboldtøserne. Chokoladekage smurt op med chokoladesmørcreme overtrukket med fondant. Billederne er sukkerprint.

26.04.2013 Tillykke med konfirmationen Simon :-) Mud-cake smurt op med chokoladesmørcreme og overtrukket og pyntet med fondant. Ca. 55 personer.

26.04.2013 - og set fra siden :-)

28.04.2013 Tillykke med konfirmationen Nikolai :-) Mud-cake smurt op med chokoladesmørcreme og overtrukket med fondant. Fodboldspilleren er også fondant og han blev spist af konfirmanten selv. Puh ha - sikke en sukkerbombe :-) Ca. 55 personer

28.04.2013 - og fra bagsiden.....med nr. 7 naturligvis :-)

19.06.2013 Tillykke med huen Julie. Mudcake med chokoladesmørcreme. ca. 20-25 pers.

19.06.2013 - og huen bagfra :)

28.06.2013 Mikkel fik denne jordbær/chokoladebombe med til de voksne i børnehaven. Indeholder lyse lagkagebunde med jordbær-mousse og friske jordbær. Smurt op med chokoladesmørcreme og dækket af KitKat og M&M´s. Figurerne er lavet i fondant. Ca. 25 personer.

29.06.2013 Kagen Mikkel blev overrasket med til sin 18 års fødselsdagsfest :-) Mudcake smurt op med chokoladesmørcreme og overtrukket med fondant. Serveret med is og friske jordbær. Ca. 60 personer.

29.06.2013 Tillykke med de 18 år Mikkel :-)

10.07.2013 Tillykke med huen Laura :-) Mudcake med chokoladesmørcreme overtrukket med fondant. ca. 40 personer.

10.07.2013 - og huen set bagfra :-)

Klik på billedet og se teksten til...

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Camilla | Svar 16.02.2014 22.31

Hej. Jeg vil gerne spørger dig om hvor henne i landet du bor? Da jeg skal bestille en kage med det skal helst ikke være for langt fra mig da jeg bor på Lolland

Britt Lund | Svar 03.08.2012 15.28

Hej

Hvor I landet vil man kunne afhente kagen

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

16.09 | 10:39

hvor meget koster en kage der minder om denne?

...
30.07 | 12:37

min datter fylder 6år d 8/9 og jeg vil meget gerne ha lavet en my little pony kage til hende. Hvad vil den ca koste og hvor bor du hvis den skal hentes

...
25.04 | 22:55

Hej. Laver du kun kager til dine venner, eller kan andre også bestille en kage:)

...
15.03 | 19:20

Hej.
Hvor i landet bor du henne? Og hvad koster dine kager

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE